Medik8 Basic Treatment

€ 59,95 (60 min.)
Heeft u een oppepper nodig voor uw huid? Dan is deze facial iets voor u!!
De facial bestaat uit het reinigen van het gelaat, peelen om de dode huidcellen te verwijderen, een korte massage van gezicht, en een heerlijk masker. Afsluitend, een passend serum en dag-,nacht verzorging.

Medik8 Royal Treatment

€ 69,95 (75 min.)
Zeer intensieve facial om de huid in topconditie te brengen. We beginnen met het reinigen van het gezicht, peelen met de bamboo peel of super facial peel, het verwijderen van onzuiverheden, vervolgens een royale massage van het gezicht, de nek en schouders worden ook grondig gemasseerd. Er wordt afgesloten met een extra intensief masker. Afsluitend meerdere medik8 serums, oog serum en een dag of nachtverzorging.

Medik8 Men's Treatment

€ 59,95 (60 min.)
Ook de mannenhuid heeft verzorging nodig. De huid van de man is anders, o.a. qua structuur, gevoeligheid en talgproductie. Om een zuivere, frisse en goed verzorgde huid te verkrijgen is een gezichtsbehandeling speciaal gericht op de mannenhuid samengesteld. De behandeling bestaat uit, reiniging, peeling, verwijderen ingegroeide haren, dieptereiniging (verwijderen comedonen, milia’s), massage, masker en dagverzorging.

Medik8 Youth Treatment

€ 40,- (45 min.)
Intensieve gezichtsbehandeling met dieptereiniging die bestaat uit een huidanalyse, oppervlakte reiniging, dieptereiniging d.m.v. peeling, verwijderen van onzuiverheden (comedonen, milia’s) desinfecteren en kalmeren d.m.v een passend gezichtsmasker en ter afsluiting een verzorgende crème.