Dermatude META therapy - Age natural, age beautiful


Meta Therapy is de perfecte oplossing. Een 100% natuurlijke huidverbeteringsmethode die direct zichtbare en bewezen resultaten geeft, zonder dat daar botox, injectables of zelfs plastische chirurgie aan te pas komt.

Veel behandelmogelijkheden
Dermatude Meta Therapy verbetert de algehele conditie van de huid: fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit. Naast de behandeling van het hele gelaat, hals of decolleté, kunnen ook individuele rimpels behandeld worden. Goed nieuws voor kraaienpootjes en droogtelijntjes: met Dermatude Meta Therapy kan tot direct onder de wimperrand gewerkt worden!

Huidverbetering van binnenuit
Met geavanceerde apparatuur activeert Meta Therapy het huidvernieuwingsmechanisme, precies dáár waar het allemaal gebeurt in de huid. Essentieel is de toevoeging van geconcentreerde serums tijdens de behandeling, zogeheten ‘Subjectables’, die de diepere huidlagen bereiken. De collageen en elastine productie komt op gang: een natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit.

Dermatude Meta Therapy wordt succesvol toegepast in de behandeling van:
- Voorhoofdsrimpels
- Kraaienpootjes, fronslijnen, lipplooien
- Droogtelijntjes
- Hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken
- Grove poriën
- Ongelijkmatige huidstructuur
- Algehele huidverslapping, verslapte kaaklijn
- Hals en decolleté


Bewezen resultaten
Dermatude voert officiële invivo testen uit op het effect van de Meta Therapy behandelingen, dat wil zeggen dat resultaten gemeten en gemonitord worden. Deze meetresultaten worden naar een onafhankelijke officiele instantie verstuurd. De resultaten wijzen significante huidverbetering uit na de inzet van Dermatude Meta Therapy behandelingen.

Boek jouw behandeling
Al na de eerste behandeling voel en zie je resultaat, in kuurverband zijn de resultaten ongekend.
Boek jouw Meta Therapy behandeling vandaag nog!